Selecteer een pagina

E-Health bij Schouder Centrum Den Helder

Schouder Centrum Den Helder maakt de laatste weken enorm veel gebruik van e-health. Doordat het coronavirus is uitgebroken in ons land, zie je dat het gebruik van e-health een vogelvlucht heeft genomen.

Beeldbellen, e-mails, zorgdossiers inlezen, online vragenlijsten invullen, we kunnen het met de huidige software allemaal. In de wereld van de fysiotherapie geven we tegenwoordig (in de corona-crisis) zorg op afstand. We maken hierbij het meest gebruik van beeldbellen, omdat we op die manier makkelijk een lichamelijk actief onderzoek kunnen doen voor uw schouderklachten. U kunt via het beeldbellen makkelijk aanwijzen waar u de schouderpijn voelt. Zo kunt u ook ons laten zien wij welke bewegingen uw schouderklachten worden geprovoceerd. Tegelijkertijd kun je een goed gesprek met iemand voeren om de klachten van de schouder beter in kaart te kunnen brengen.

Schouder Centrum Den Helder is blij dat we in deze ‘tijden’ het beeldbellen kunnen inzetten om u op afstand te kunnen onderzoeken en te behandelen. Zo kunnen we u toch voorzien van uitleg, advies en oefentherapie. Wij kunnen u verzekeren dat het beeldbellen enorm goed werkt. Uiteraard zullen we blij zijn als we u weer in onze praktijk mogen ontvangen.

Heeft u last van uw schouder?  Aarzel dan niet en maak een afspraak met 1 van onze schoudertherapeuten.