Selecteer een pagina

Corona (COVID-19)

Bel: 0223-624878Contact

Belangrijke informatie inzake Corona (COVID-19)

Vanuit de overkoepelende organisatie voor fysiotherapeuten hebben we maandag 16 maart nieuws ontvangen omtrent het coronavirus.

Ons wordt gevraagd om noodzakelijke fysiotherapeutische zorg te blijven leveren. Om schouder aan schouder met huisartsen en medici te staan. Als primair aanspreekpunt voor houding -en beweging gerelateerde zorg, zodat huisartsen en ziekenhuizen niet nog meer belast worden.

Denk aan valtrauma’s van ouderen, het op de been houden van cruciale beroepsgroepen, fundamentele klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven om ziekenhuizen te ontlasten.

Belangrijk
Heeft u voor de aankomende periode een afspraak gemaakt bij Fysiotherapie Stadshart en/of Schouder Centrum Den Helder, dan vragen wij u onderstaande informatie goed door te nemen

Onze praktijk is open, alleen de toegang tot de praktijk is anders dan normaal.
– Op de Molenstraat kunt u terecht via de zij-ingang. U ziet dit ter plekke.
– Op de Madurastraat is de deur gesloten, u kunt aanbellen en ons team zal de deur voor u openen.

Door de overheid is het advies gegeven een mondkapje te dragen in de openbare ruimte. Wij doen u het dringend verzoek dit advies op te volgen bij uw komst naar onze praktijk.

Op advies van het RIVM vragen wij u in overweging te nemen of een bezoek aan de praktijk verstandig is in geval van onderstaande klachten:
– Neusverkoudheid
– Hoesten
– Keelpijn
– Koorts

Hetzelfde advies geven wij u wanneer u behoort tot de groep kwetsbare patiënten. Meer informatie treft u aan via onderstaande buttons

In alle overige situaties en bij vragen kunt u contact opnemen met onze praktijk. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u van extra informatie.

Wij wensen iedereen in ieder gevaal heel veel sterkte en succes in deze bizarre tijden

Team Fysiotherapie Stadshart / Schouder Centrum Den Helder